Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم والیبال هزار آمل گفت: اعضای هیئت‌رئیسه و کمیته فنی فدراسیون والیبال باید درست‌ترین تصمیم را بگیرند و در برابر آن هم پاسخگو باشند.

بهروز عطایی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره وضعیت تیم والیبال هراز آمل در آستانه رقابت‌های لیگ برتر والیبال گفت: پیش‌فصل خیلی سختی را پیش رو داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل شیوع ویروس کرونا مسابقات لیگ برتر والیبال سال گذشته نیمه‌کاره ماند و تمام تیم‌ها تقریباً چهار ماه در استراحت بودند و از تیر ماه کم‌کم تیم‌ها تمرینات خود را آغاز کردند. با توجه به وقفه‌ای که به وجود آمد، خیلی از بازیکنان از نظر آمادگی جسمانی دچار افت شده بودند. ما تلاش کردیم که تمرینات خوبی داشته باشیم.

وی اظهار کرد: برای حضور در رقابت‌های لیگ برتر والیبال چندین بازی تدارکاتی برگزار کردیم که قرار است امروز و فردا با تیم سایپا هم بازی تدارکاتی داشته باشیم. پیش از این سه بازی تدارکاتی هم انجام داده بودیم. امیدوارم شرایط خوب پیش برود و در لیگ برتر شاهد بازی‌های خوب و جذاب از تمامی تیم‌ها باشیم. امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و همه‌گیر بودن آن در سراسر دنیا، مسابقات ورزشی با شرایط خاصی برگزار می‌شود. قرار است رقابت‌های لیگ برتر والیبال هم بدون تماشاگر برگزار شود که این موضوع از جذابیت والیبال کم می‌کند اما به هر حال چاره‌ای نیست. ما هم تلاش می‌کنیم در سال منتهی به المپیک بازی‌های خوبی ارائه دهیم.

سرمربی تیم والیبال هراز آمل در مورد وضعیت شاگردانش عنوان کرد: خوشبختانه در تیم ما هیچ‌کدام از بازیکنان مبتلا به ویروس کرونا نشده‌اند. ما به صورت پیوسته تست می‌دادیم و همین موضوع در روحیه آنها تأثیر بسزایی داشت. امیدوارم که مسابقات هم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود تا هیچ خطری بازیکنان را تهدید نکند.

عطایی در مورد انتخاب اعضای کمیته فنی و در نهایت سرمربی تیم ملی والیبال گفت: انتخاب اعضای کمیته فنی و تصمیم هیئت رئیسه در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی در حوزه اختیارات من نیست و نمی‌توانم در مورد آن اظهارنظر کنم اما این موضوع را به خوبی می‌دانم که هر تصمیمی که برای والیبال گرفته شود، نتیجه عملکرد چند ساله این رشته ورزشی است. اعضای هیئت رئیسه یا کمیته فنی باید درست‌ترین تصمیم را بگیرند و در برابر هر عمل یا تصمیمی توضیح بدهند. در نهایت فدراسیون به جمع‌بندی نهایی می‌رسد و سرمربی تیم ملی انتخاب می‌شود. امیدوارم در این میان کسی هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد که والیبال را به سمت پیشرفت و موفقیت در سال المپیک هدایت کند.

وی در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی قبل از شروع رقابت‌های لیگ عنوان کرد: پیش از این گفته می‌شد که قبل از آغاز مسابقات لیگ برتر تکلیف سرمربی تیم ملی مشخص می‌شود. نمی‌دانم قرار است این اتفاق بیفتد یا خیر اما طبیعی است که وقتی یک سرمربی تمرینات را شروع می‌کند، با توجه به شناخت و اطلاعاتی که از بازیکنان دارد، یک مرحله جلوتر خواهد بود. انتخاب سرمربی تیم ملی قبل از شروع لیگ باعث می‌شود که بازیکنان تمام توان خود را در مسابقات لیگ به کار بگیرند تا از سوی سرمربی تیم ملی دیده شوند.

انتهای پیام/4057/

منبع: آنا

کلیدواژه: فدراسیون والیبال سرمربی تیم ملی والیبال بهروز عطایی رقابت های لیگ برتر والیبال لیگ برتر والیبال سرمربی تیم ملی رقابت های لیگ هیئت رئیسه کمیته فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۶۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!

اصلاح‌طلبان تلاش دارند تا صحنه مجلس دوازدهم را صحنه جدال میان طیف های مختلف اصولگرایی نموده و با فرعی کردن برخی مسائل و اصلی کردن برخی فرع ها به کنش انتخاباتی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۴ بپردازند.

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که پایان رسیدگی به پرونده جنجالی امیر تتلو، سه گام ایران و آژانس در قالب بیانیه مشترک، حاشیه‌های پر هیاهوی «بهشت» و همزمان با پذیرش طرح پیشنهادی آتش‌بس توسط حماس حمله ددمنشانه اسراییل به رفح در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

کمتر از یکماه دیگر مجلس یازدهم به کار خود پایان داده و مجلس دوازدهم رسما کار خود را آغاز خواهد کرد. این در حالی است که مجلس دوازدهم هنوز به طور کامل مستاجران ۴ ساله خود را نشناخته و انتخابات دور دوم در جمعه پیش‌رو چهره نفرات جدید را مشخص خواهد کرد، تعیین ریاست مجلس بعدی از مهمترین سوژه‌ها در رسانه‌های اصلاح‌طلب است، روزنامه آرمان امروز در این‌باره نوشته است:

از سال دوم ریاست آقای قالیباف در مجلس، یک جبهه مخالفتی با ریاست ایشان شکل گرفت و جمعی از نمایندگان فعلی مجلس، به مرور زمان با نوع مدیریت، اقدامات و فعالیت‌های ایشان در موضع ریاست مجلس مخالف بودند و انتقاداتی به ورود طرح‌ها یا به تأخیر انداختن آن‌ها، نوع مدیریت ایشان در صحن علنی و ورود نیروهایی به مجلس داشتند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است:

مخالفت این جبهه در سال چهارم خیلی شدید شد و از همانجا مشخص بود که برای مجلس دوازدهم، بنا دارند به نحوی وارد کارزار رقابت و انتخابات شوند که آقای قالیباف به ریاست مجلس نرسد و خواهان تغییر در مدیریت مجلس بودند. الان هم شاهد همین فعالیت‌ها هستیم و جریاناتی که در رقابت‌ها و کارزار انتخاباتی شکل گرفت، جریاناتی بودند که اغلب آنها مدعی تحول در نوع مدیریت مجلس بودند. این افراد معتقد بودند که وظیفه ما این است که به مجلس برویم و ریاست و نوع مدیریت آن را تغییر دهیم. بنابراین کار آقای قالیباف سخت و مشکل است.

روزنامه هم‌میهن نیز در ادامه طرح رقیب‌ترشی برای قالیباف گزارشی درباره ایرادات مطرح‌شده به عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس نوشته که در بخشی از آن آمده است:

استیضاح‌ها یکی از مواردی بود که بسیاری از نمایندگان به نحوه اعلام وصول خارج از آیین‌نامه آن توسط هیئت‌رئیسه مجلس ایراد گرفتند. نحوه مولدسازی که رئیس قوه مقننه، قطع تریبون برخی از نمایندگان، رعایت نکردن آیین‌نامه‌های داخلی، دستکاری در اعلام وصول‌ها یا تغییر وقت‌ها از جمله ایراداتی بودند که نمایندگان مجلس به‌صورت موردی به هیئت‌رئیسه وارد می‌کردند و از آن گلایه‌مند بودند. دستکاری لایحه بودجه ۱۴۰۰ نشان داد که استیضاح‌ها و مواردی که به آن اشاره شد، تنها ایرادات نمایندگان به عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس نبود. ۳۱ فروردین کاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضائی در تذکری، دست‌کاری در لایحه بودجه ۱۴۰۰ را مطرح کرده و خواستار پاسخ قالیباف به صورت علنی شد.

روزنامه شرق نیز در گزارشی نوشته است که اصلاح‌طلبان با بازی روی گزینه ریاست مجلس به دنبال خروج از اقلیت و ایستادن در ردیف نیروی سوم(عامل تعیین کننده در مجلس) هستند؛ در بخشی از گفتگوی شرق آمده است:

می‌توان با قاطعیت گفت فعلا تلاش‌هایی جدی برای پایین‌کشیدن قالیباف از ریاست مجلس دوازدهم در دستور کار منتقدان او در مجلس است؛ اما اگر این تلاش‌ها هم نتیجه ندهد و قالیباف مجددا رئیس مجلس بشود، آنها (تندروها) در گام دوم سعی خواهند کرد که ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم با کمترین توان تأثیر و نفوذ انجام شود؛ بنابراین فارغ از اینکه چه کسی به‌عنوان رئیس مجلس یا اعضای هیئت‌رئیسه انتخاب شود، شاهد یک فضای قطب‌بندی و کشمکش‌های سیاسی در این زمینه خواهیم بود و اینجاست که دوباره تکرار می‌کنم وزن نمایندگان منتسب به اصلاح‌طلبان، مستقلین و معتدلین به مجلس دوازدهم بیشتر می‌شود.

مروری بر اظهارات و مطالب مطرح شده از سوی چهره ها و رسانه های جریان اصلاح طلب نشان می دهد که آنان در اولین محور تلاش های خود به دنبال تولید شکاف میان اضلاع مختلف جریان اصولگرایی بوده و تلاش دارند تا رقابت میان آنان را به نزاع تبدیل و دامنه آن را به انتخابات هیئت رئیسه مجلس و نیز ادامه فعالیت مجلس جدید تعمیم دهند.

بررسی رسانه‌های اصلاح‌طلب حکایت از آن دارد که اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای بازنمایی کنند.

این رسانه‌ها تلاش دارند که تلاش دارند تا محمدباقر قالیباف را از سویی به عنوان محور نزاع در جریان اصولگرایی تعریف کرده و از سوی دیگر این بازنمایی را داشته باشند که قالیباف برای جبران شکست درون گفتمانی و نیز دست یافتن به ریاست مجلس دوازدهم می بایست با طیف اصلاح طلبان و اعتدالیون به توافق دست یابد.

گفتنی است تامل بر کنش های سیاسی-رسانه ای اصلاح طلبان نشان می دهد که آنان تلاش وسیعی دارند صحنه مجلس دوازدهم را صحنه جدال میان طیف های مختلف اصولگرایی نموده و با فرعی کردن برخی مسائل و اصلی کردن برخی فرع ها به کنش انتخاباتی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۴ بپردازند.

دیگر خبرها

  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • این مربی منچستر یونایتد را متحول می‌کند
  • خانزاده: امسال انگیزه بیشتری برای کسب سهمیه داریم
  • سرمربی تیم ملی والیبال: از شرایط بازیکنان راضی هستم؛ صعود به المپیک رویا نیست
  • مهدی: باشگاه پرسپولیس درخواستی برای بازی با هوادار نداشته است/ صعود تیم دوم به لیگ نخبگان تصمیم هیئت رئیسه بود
  • سرمربی تیم ملی والیبال: صعود به المپیک رویا نیست
  • تساوی 1-1 بارسلونا مقابل چلسی در شب اعتراض شدید بازیکنان چلسی به تصمیمات داوری (6 می 2009)
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟